Opfrislessen


Wanneer u een vervelende (traumatische) ervaring heeft gehad in het verkeer is het mogelijk dat u niet meer durft te gaan rijden. Toch heeft u uw rijbewijs en vindt het zonde om het niet te gebruiken. Speciaal voor deze mensen bieden wij een specialistische cursus aan.

Ook kan het zijn dat u al jaren uw rijbewijs op zak hebt en angst hebt om weer te gaan rijden. Wanneer u aan enkele opfrislessen niet voldoende hebt en dat er bij u een bepaalde angst is om het verkeer in te gaan dan biedt deze cursus ook uitkomst.

Misschien is het goed voor u te weten dat u niet de enige bent. Velen zijn u al voorgegaan. Mensen die om welke reden dan ook langere tijd niet meer in een auto hebben gereden en het daarna gewoon niet meer durfden.

Ja, wij praten hier over durfden! Want met onze speciale cursus "ANGST en VERKEER" zijn deze mensen weer van de partij. Zij rijden nu dagelijks rond op de weg.

Wij als verkeersschool vinden het zonde wanneer mensen geen gebruik durven te maken van hun rijbewijs en hebben daarom een instructeur die is gespecialiseerd in het onderwerp "ANGST en VERKEER". U wordt in een rustig tempo begeleidt.